Om oss

RS Designstudio er et visualiseringsbyrå som ble etablert i 2010. Vi tilbyr 3D-tjenester for bl.a utbyggere, eiendomsmeglere og private.

RS Designstudio eies av Bjørn Larsen som også er Art director i virksomheten. Bjørn har utdannelse i design og animasjon og har lang erfaring som 3D-designer i Saltdals- og Røroshyttas markedsavdelinger. RS Designstudio er  norskeid og våre produkter blir produsert «inhouse» i vårt studio på Finnsnes. Oktober 2019 ble rsdesignstudio konvertert fra limited til norsk AS. 

Vi leverer;

3D Interiør og eksteriør, 2D- og 3D-planer, 360 graders interiør, Web og reklame, fotomontasjer og fotomanipulasjon, produkt- og konseptdesign.

Vår målsetning er å levere de beste produktene til enhver tid, det gjenspeiler seg i vår kundeportefølje.

Kontakt oss med dine ønsker, og vi gir deg et uforpliktende tilbud. 

 

mvh

Bjørn Larsen

Daglig leder RS Designstudio

Vi er mer enn bare en 3d leverandør

Vi er levende opptatt av at alle prosjekter/jobber skal fremvises på mest mulig måte for økt salg og synlighet. Vi bruker det siste av teknologi
og programvare og har en av de kraftigste maskinparkene i nord-norge. Dette gjør slik at kapasitet i produksjon er høy som igjen gjør at vi kan levere 3d visualisering og animasjon "walkthrough" rimelig og raskt uten at det skal gå på bekostning av kvalitet.

Kunder Stoler på oss

Vi har levert over 1500 pvisualiseringer siden vi startet opp i 2010. Vi har lang og bred erfaring innen 3d visualisering, logo , web og reklame.
Vi samarabeider med 2 firma i Norge for levering av Web sider , landingsider med boligvelger. Web og webløsninger samarbeider vi med et norsk firma fra Bergen.
Virtuell Interaktiv Walkthrough  har vi vært først i Norge til å tilby, dette gjør vi i samarbeid med TSL-Art i Tromsø som er kanskje norges dyktigste på akkurat dette. Dette gjør slik at vi kan levere alle aspekter av et prosjekt som skal ut for salg.

png_see_trough_nyfarge_highres_logo.png

rsdesignstudio

phone-Icon-PNG-Image-715x715.png

+47 900 900 56

mail.png